Op de hoogte!

Actueel

 • Laat je inspireren tijdens de training Actief Ondernemerschap. De training start dinsdag 12 september a.s.. Schrijf je snel in, er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar!

  Laat je inspireren tijdens de training Actief Ondernemerschap. De training start dinsdag 12 september a.s.. Schrijf je snel in, er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar!

  30-08-2017

  Trainingsdata (dinsdagen)  12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober

  Meer weten? Klik hier!

 • AANGENAAM!

  AANGENAAM!

  03-07-2017

  Op 13 juni jongstleden lanceerde Lenting en Partners een nieuwe editie van de Eredivise Horeca in de vorm van een Magazine "AANGENAAM".

  In dit magazine zijn 40 prachtige horecabedrijven en de ondernemers erachter opgenomen. Het is een ode aan het ondernemerschap in de horeca.

  Dit magazine is een vervolg op het boek Eredivisie Horeca uit 2015.

  Bij interesse kun je dit magazine bestellen voor een bedrag van €  7,95 excl. verzendkosten: http://www.lentingenpartners.nl/contact/

   

 • Marges... interessant artikel

  Marges... interessant artikel

  16-05-2017

  "Bij ieder horecabedrijf moet er onderaan de streep voldoende overblijven. Hoe kunnen de in- en verkoopkant daaraan bijdragen? Vooral sturen op de verkoop van producten met een hoge marge, waarbij personeel een belangrijke rol speelt."

  Het gehele artikel,leest u hier

  Gepubliceerd in Entree Magazine, geschreven door Corina Gunneman

 • Geslaagde missie "Niet Mauwen, maar bouwen" tijdens Mobiele Horeca Training 2017!

  Geslaagde missie "Niet Mauwen, maar bouwen" tijdens Mobiele Horeca Training 2017!

  01-05-2017

   

  Tijdens deze editie van de Mobiele Horeca Training hebben de deelnemers weer een kijkje in de keuken mogen nemen bij collega ondernemers.

  Hier stond het thema "Niet mauwen, maar bouwen" centraal, waarbij er tijdens de tour veel tips voorbij kwamen. Misset Horeca maakte van deze leerzame dagen een verslag... Lees hier het artikel.

 • Lenting Loopt

  Lenting Loopt

  25-04-2017

  Druk bezig met de voorbereidingen voor Lenting Loopt!
   

  Dit alles staat te gebeuren op dinsdag 13 juni a.s. in de prachtige omgeving bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem!

  Voor Lenting Loopt - hét netwerkevent van de horeca - kunt u zich nog inschrijven voor de 5 of 10 km via: www.lentingloopt.nl

  Vanaf 13.00 uur is de ontvangst, waarna om 14.00 uur begonnen wordt aan de wedstrijd. Ter afsluiting is er een netwerkborrel met overheerlijke happen en drank.

  Wij vragen voor dit evenement een eigen bijdrage van € 25,00 excl. BTW per persoon