Op de hoogte!

Actueel

  • AANGENAAM!

    AANGENAAM!

    03-07-2017

    Op 13 juni jongstleden lanceerde Lenting en Partners een nieuwe editie van de Eredivise Horeca in de vorm van een Magazine "AANGENAAM".

    In dit magazine zijn 40 prachtige horecabedrijven en de ondernemers erachter opgenomen. Het is een ode aan het ondernemerschap in de horeca.

    Dit magazine is een vervolg op het boek Eredivisie Horeca uit 2015.

    Bij interesse kun je dit magazine bestellen voor een bedrag van €  7,95 excl. verzendkosten: http://www.lentingenpartners.nl/contact/

     

  • Schrijf je nu nog in.... nog 2 weken te gaan, dan start Lenting Loopt!!

    Schrijf je nu nog in.... nog 2 weken te gaan, dan start Lenting Loopt!!

    30-05-2017

    13 juni a.s.

    De voorbereidingen zijn in volle gang..

    Maar natuurlijk is er altijd nog een plaatsje vrij voor JOU!

    Je kunt kiezen uit een prachtig parcours - 5 óf 10 km - op de Veluwe @Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.. Kun je niet hardlopen, dan kan er natuurlijk ook gewandeld worden.. Aan iedereen wordt gedacht.

    Het evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel, waar iedereen voorzien wordt van een hapje en een drankje. Onder het genot van live-muziek kun je bijpraten met collega's en nieuwe contacten opdoen.

    Voor deze volledige verzorgde middag vragen wij slechts een bijdrage van € 25,00 per persoon.

    Aarzel niet en schrijf je nu nog in voor het leukste netwerkevenement van de horeca!!

    Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen ontvang je een gedetailleerd programma

     

  • Inschrijven Lenting Loopt!

    Inschrijven Lenting Loopt!

    22-05-2017

    13 juni a.s. is het zover.. We zijn al aan het aftellen en kijken er naar uit

    De inschrijvingen zijn al in volle gang bezig.. Heb je je nog niet ingeschreven?

    Wacht niet te lang, en doe het meteen..! Je wilt het leukste horecanetwerk-event van het jaar toch niet missen?

    www.lentingloopt.nl

  • Marges... interessant artikel

    Marges... interessant artikel

    16-05-2017

    "Bij ieder horecabedrijf moet er onderaan de streep voldoende overblijven. Hoe kunnen de in- en verkoopkant daaraan bijdragen? Vooral sturen op de verkoop van producten met een hoge marge, waarbij personeel een belangrijke rol speelt."

    Het gehele artikel,leest u hier

    Gepubliceerd in Entree Magazine, geschreven door Corina Gunneman

  • Geslaagde missie "Niet Mauwen, maar bouwen" tijdens Mobiele Horeca Training 2017!

    Geslaagde missie "Niet Mauwen, maar bouwen" tijdens Mobiele Horeca Training 2017!

    01-05-2017

     

    Tijdens deze editie van de Mobiele Horeca Training hebben de deelnemers weer een kijkje in de keuken mogen nemen bij collega ondernemers.

    Hier stond het thema "Niet mauwen, maar bouwen" centraal, waarbij er tijdens de tour veel tips voorbij kwamen. Misset Horeca maakte van deze leerzame dagen een verslag... Lees hier het artikel.