Wie wij zijn

Het team van Lenting en Partners

 • Ton Lenting

  Ton Lenting

  Ton Lenting (1955) exploiteerde verschillende horecabedrijven toen hij in 1990 Lenting en Partners oprichtte (zie ook achtergrond). Ton, en echtgenote Mieke, vormen de drijvende kracht achter Lenting en Partners. Jaarlijks bezoekt hij honderden horecabedrijven in binnen- en buitenland, spreekt hij honderden ondernemers, analyseert en beoordeelt hij voortdurend plannen en cijfers, ondermeer voor Misset Horeca. Ton is bovendien lid van
  de hoofdjury van de Café Top 100. Tevens is hij voorzitter van de Tour Culinair.

  Ton is fanatiek sporter. Als hardloper zette hij verschillende marathons op zijn naam en op de fiets bedwong hij onder andere vele cols in de Pyreneeën en de Alpen.
  ton@lentingenpartners.nl
  LinkedIn-profiel van Ton Lenting weergeven Profiel van Ton Lenting weergeven

 • Mieke Lenting

  Mieke Lenting

  Mieke Lenting (1958) volgde in Nijmegen de Sociale Academie en werkte in diverse horecabedrijven voordat zij participeerde in de horecabedrijven van echtgenoot Ton. Binnen Lenting en Partners is zij actief als coach, trainer en officemanager. Bovendien is Mieke nauw betrokken bij diverse projecten waarbij een horecabedrijf
  functioneert als re-integratiebedrijf voor mensen met een arbeids-beperking.

  Ook Mieke is fervent sporter. Ze kent alle mountainbike- en hardlooproutes in Nijmegen en omgeving op haar duimpje.
  mieke@lentingenpartners.nl

 • Roel Akkermans

  Roel Akkermans

  Roel Akkermans (1985) werkt sinds 2006 bij Lenting en Partners. Hij volgde de Hoge Hotelschool (NHTV) in Breda en werkte voor verschillende horecabedrijven in binnen- en buitenland. Roel vormde samen met Ton de spil achter de Grolsch Horeca Academie, de ondernemersopleiding van Grolsch. Sinds mei 2016 werkt Roel fulltime in de horeca en is hij bij Lenting en Partners nog betrokken bij de cursus Actief Ondernemerschap voor leidinggevenden.
  Roel is een fanatieke sporter. Na vele jaren te hebben gevoetbald in de selectie van VV Gilze, neemt hij nu geregeld deel aan hardloopwedstrijden. 
  roel@lentingenpartners.nl
  LinkedIn-profiel van Roel Akkermans weergeven Profiel van Roel Akkermans weergeven

 • Manon Maters

  Manon Maters

  Manon Maters (1970) werkt sinds mei 2016 voor bij Lenting en Partners. Zij heeft een secretariële opleiding gevolgd in Den Haag. Na haar opleiding heeft zij bij diverse bedrijven gewerkt als directiesecretaresse. De afgelopen 16 jaren heeft zij gewerkt bij een evenementenlocatie met als werkgebieden office, sales & marketing.
  Bij Lenting en Partners wil zij een nieuwe dimensie van het horecavak ontdekken en vindt het leuk om marketing, sales en administratieve zaken van Lenting en Partners onder haar hoede te nemen.

  Manon houdt van dansen en leeft zich dus goed uit tijdens de Zumbalessen. Daarnaast wandelt ze veel met haar hond en zwemt ze met regelmaat.
  manon@lentingenpartners.nl
  LinkedIn-profiel van Roel Akkermans weergevenProfiel van Manon Maters weergeven