Vervolg training

Strategische Keuzes

Hoe verder?
Groeien, continueren, kopen, of t.z.t. bedrijfsoverdracht?

Hoe ziet de toekomst van jou en je bedrijf eruit? Wil je het huidige bedrijf uitbreiden? Zie je een grote uitdaging in een tweede bedrijf? Of wil je eigenlijk meer aandacht voor je gezin en hobby’s of is het tijd voor compleet wat anders?

Je hebt al jaren een horecabedrijf en inmiddels wat opgebouwd. Hoe maak je nu de juiste keuzes voor de toekomst?

Tijdens de training Strategische Keuzes gaan we dieper in op complexere horecaondernemers-vraagstukken. Gedurende drie dagen wordt er aandacht besteed aan het maken van de juiste strategische keuzes voor de toekomst. Wat is goed voor jezelf én voor het bedrijf? Welke stappen moet je daar in de toekomst voor zetten? 

De training bestaat uit 3 dagen en wordt verzorgd centraal in het land op Landgoed Groot Warnsborn.


 

Doelstelling

Het doel van deze training is het verhelderen van het beleid, de toekomstvisie van zowel het bedrijf als van jou persoonlijk, om inzicht te krijgen in de stappen die je als ondernemer wilt en misschien wel moet zetten. De vraagstukken worden bekeken in het licht van de kansen en bedreigingen voor jouw onderneming. De training biedt de mogelijkheid om ideeën door te nemen met collega-ondernemers die in een vergelijkbare fase zitten. Onder de begeleiding van de ervaren trainers van Lenting en Partners worden deze ideeën verder uitgewerkt tot meer concrete plannen voor de toekomst.

 

 

 • Robin Berben

  Robin Berben

  Horecaondernemer
  Café Sjiek
  Maastricht

  "De trainingen van Lenting en Partners hebben me geleerd kritisch op mezelf te zijn."

  Rapportcijfer: 8,5
 • Jet van Gerwen

  Bedrijfsleider
  De Toren
  Heeswijk-Dinther

  "Leuk, zeer interessant! Heb er nog meer motivatie door gekregen om dingen aan te passen en te veranderen. Mijn passie is versterkt"

  Rapportcijfer: 9
 • Danny van Noorden

  Danny van Noorden

  Horecaondernemer
  Grand Café - Restaurant De Dijk
  Volendam

  "Na het volgen van de training Strategische keuzes komen we met deze club ondernemers 1 á 2 keer bij elkaar. We bezoeken elkaars bedrijven, leren van elkaar en het is fantastisch om met collega ondernemers te kunnen sparen onder begeleiding van Lenting en Partners."

  Rapportcijfer: 8
 • Koen en Lisette Bakker

  Koen en Lisette Bakker

  Ondernemers
  Restaurant & Brasserie Het Hooihuis
  Roosendaal

  "Tijdens de training wordt er kritisch naar je bedrijf gekeken, waardoor je enorm wordt geprikkeld en op een gezonde manier wordt uitgedaagd."

  Rapportcijfer: 8,5
 • Gé Kleyweg

  Gé Kleyweg

  Voormalige horecaondernemer
  Stadskoffyhuis
  Delft

  "Ik leerde op de training strategische keuzes meerjarenplannen voor mezelf schrijven. Eerst moest ik daar niets van hebben. 'Bij de overheid maken ze papier, wij moeten gewoon werken. Dat dacht ik.' Maar een meerjarenplan dwingt je strategisch na te denken en vormt een stok achter de deur."

  Rapportcijfer: 8
< <