Lenting Loopt 2017

De 5e editie van Lenting Loopt: 13 juni 2017 was een succes

 

Lustrum Lenting Loopt

Op de prachtige locatie "Landgoed Groot Warnsborn" in Arnhem vond dit jaar het lustrum van hét sportieve netwerkevenement Lenting Loopt plaats.

De ruim 120 aanwezige deelnemers konden op een uitgestippelde route kiezen uit 5 óf 10 km hardlopen. Ook was er de mogelijkheid om te wandelen door deze mooie omgeving. Sommige deelnemers waren zo enthousiast dat zij in plaats van de opgegeven 5 km, zelfs de 10 km liepen. Chapeau!

Voordat de deelnemers van start gingen konden zij meedoen aan het jaarlijkse onderzoek van Physiomics van het UMC St. Radboud, gericht op de invloed van bewegen en gezondheid.

Aansluitend vond er een borrel plaats, zodat de deelnemers konden bijpraten onder het genot van een hapje, drankje en live muziek. Deze borrel werd mede mogelijk gemaakt door de medewerking van Duvel Moortgat met Vedett en De Koninck bieren, getapt uit Pelle's bierauto,  De Heikamp met overheerlijke pannenkoeken, Bullnose en Foodtruck Holy Smoqe met overheerlijke hamburgers, De Klok met de frietfiets en Maike's lekkernijen, Groot Warnsborn met overheerlijke salades. Buscaglione met èchte Italiaanse koffie. Een en ander muzikaal omlijst door Soundtrek.

Kortom: een leuke sportieve middag om op terug te kijken!