Volg het voorbeeld van...

Referenties

Vele horecaondernemers hebben trainingen bij ons gevolgd. Klik op een provincie om te kijken voor welke bedrijven wij een advies en/of een training hebben verzorgd:

Zeeland

Braai Tapperij De Mug, Middelburg
Brasserie BLVD, Vlissingen
De Gekroonde Suikerbuit, Zierikzee
Discotheek Pinky, Renesse
Eterij Tapperij Salud, Scharendijke
Feestcafé de Zoom, Renesse
Hotel & Brasserie Katoen, Goes
Iegewies eten & drinken, Callantsoog
Klok’Uus, 's-Heer Arendskerke
Standpaviljoen Panta Rhei, Vlissingen
  • Dennis Bonnet

    Dennis Bonnet

    Chef-Kok
    Restaurant Rendez Vous
    Mijdrecht

    "Kundige mensen, prima locatie, duidelijk, goed tempo en het is daardoor geen moment saai of langdradig."

  • Luuk de Man

    Luuk de Man

    Horecaondernemer
    Restaurant Het Hooihuis
    Roosendaal

    "Door deze training sta je stil bij zaken waar je niet altijd bij stilstaat. Je wordt gedwongen kritisch naar je zaak te kijken."

  • Robin Berben

    Robin Berben

    Horecaondernemer
    Café Sjiek
    Maastricht

    "De trainingen van Lenting en Partners hebben me geleerd kritisch op mezelf te zijn."

  • Antonio van den Hengel

    Antonio van den Hengel

    Horecaondernemer
    Eetcafé Centraal
    Soest

    "Sta open voor kritiek, zoek een klankbord, laat jezelf een spiegel voorhouden. Ton zaagde me tijdens de training Actief Ondernemerschap doormidden. Dat was confronterend maar heeft me enorm veel gebracht!"

  • JanBas van Aalderen

    JanBas van Aalderen

    Horecaondernemer
    Dinercafé Soestdijk
    Groningen

    "Blijf cursussen volgen. Al is het alleen al om je collega's te ontmoeten. Het is goed om zo af en toe weer even met je neus op de feiten gedrukt te worden. Dat houdt je scherp!"

  • Vivian Diephout

    Vivian Diephout

    Horecaondernemer
    Hotel & Brasserie Katoen
    Goes

    "Ik kijk positief terug en zou elke horecaondernemer dit adviseren."

< <